Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

CSABA, TATABÁNYA BOLDOG POLGÁRMESTERE! Beengedték a Grundfos tanműhelyébe

schmidtcsaba-grundfostanmuhelyben.jpg

Pörög a kampánygépezet, miért is ne pörögne!

Mindig tanulságos Schmidt Csaba közösségi oldalának tanulmányozása, most éppen az egyik multi, a Grundfos tanműhelyében forgattak videót vele, róla, érte, helyettesítse be mindenki kedve szerint.

Próbáltuk megfejteni, hogy miért is készült ez a videó a polginkkal, éppen itt, beletörött a bicskánk, bevalljuk.

Az ugye rendjén van, hogy a cégek minél többször szeretnének jó színben feltűnni, hogy a szakember utánpótlásuk, főleg ebben a munkaerőhiányos világban, folyamatos legyen.

Csakhogy.

Biztos, hogy erre a legjobb alany a polgi? Mit szerettek volna ezzel a gyerekeknek közvetíteni?

Kicsit dolgozol és belőled is lehet polgármester? Ilyen jó pofa srácok az oktatóink?

Vagy netalán a munkavállalóknak akartak üzenni, hogy odafigyel az itt dolgozókra a város, papíron első embere?

Vagy szimplán a helyi adóért és társadalmi szerepvállalásért cserébe mindenhol forgat Schmidt Csaba egy kampány videót?

Azért azt nem értettük, miért hangsúlyozta ki a polgi, hogy a 21. században 21. századi tanműhelyek kellenek? Ez most tényleg nagy dolog, így cca. 20 évvel az évszázad megkezdése után, egy gyártó cégnél? Sőt még azt is elmondta, micsoda üzemi körülmények között vannak, ugyanis át kell jönniük a csarnokon.

Nem lehetne olyan videót, amiből nem süt a kampány szaga és legalább néhány önállónak tűnő mondat is elhagyja Schmidt Csaba beszélőkéjét?

Ez így elég gáz!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1214842468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása