Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ELKÉPESZTŐ TATABÁNYAI KERÉKPÁROS TOLVAJ! Így ne próbáljon bevásárolni

kerekparostolvaj-videoman-hu.jpg

A Tatabányai Járási Ügyészség hatrendbeli lopás miatt nyújtott be vádiratot egy többszörös visszaeső tatabányai férfival szemben, aki szabadságvesztésből szabadulását követő fél év múlva követte el az újabb bűncselekményeket.

Szeptember vége és október közepe között különböző tatabányai boltokból úgy tulajdonított el különféle élelmiszereket, tisztasági termékeket, italokat, csokoládét, hogy azokat a bevásárlókosárba helyezte, majd a teli kosárral együtt kiszaladt az üzletekből. Az így elkövetett lopásokkal alkalmanként több tízezer forintos kárt okozott.

Közülük az egyik boltban, kicsit más módszert követett, ugyanis akkor, a nála lévő teli bevásárló kosarat a kassza mellett a földre letette, majd abból kivett egy több, mint 10 ezer forint értékű műszaki cikket, és azzal kirohant az áruház területéről.

Az elkövető mellékesen még októberben illetve novemberben két dohányboltba is lopott, ugyanis a pultra helyezett 10-10 doboz cigarettákat magához vette, majd kiszaladt az üzletekből.

A változatosság kedvéért a vádlott tavaly november 16-án, délben Tatabányán, a Kodály Zoltán téren, egy átjárónál kerékpárral közlekedett, mikor megláttott egy hölgyet, akit hátulról nagy sebességgel megközelített, megragadta a sértett kezében tartott 10 ezer forint értékű, rózsaszín táskáját, majd kirántotta azt a kezéből és kerékpárján ülve elhajtott a helyszínről. A vádlott sértettől eltulajdonította a táskájában lévő pénzt, telefont, iratokat is ellopta.

A vádiratban az ügyészség arra tett indítványt, hogy a bíróság a letartóztatásban lévő vádlottat  börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje, amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen a bűncselekmények elkövetését beismeri, és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, úgy a szabadságvesztés mértékét 1 év 10 hónapban állapítsa meg.

(via Ügyészség)

kép: CSAK illusztráció / videoman.hu

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1514833206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása