Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

AZ ÉV TŰZOLTÓJA TATABÁNYÁN DOLGOZIK! Annak örüljön, ha nem találkozik vele!

kituntetes-evtuzoltoja.png

Magyarországon a polgárok bíznak és bízhatnak a rendőrökben és a tűzoltókban - mondták el a rendőrség és a tűzoltóság napja alkalmából tartott minisztériumi ünnepségen.

Április 24-e Szent Györgynek, a rendőrség védőszentjének, május 4-e pedig Szent Flóriánnak, a tűzoltók védőszentjének a napja, így ezeket a jeles napokat a két szervezet évtizedek óta ünnepli, az idén kilencedik alkalommal közösen.

Egy friss felmérésre hivatkozva elhangzott, hogy a rendőrség munkájával a felnőtt lakosság 83,1 százaléka általánosságban elégedett, a tűzoltók pedig hosszú évek óta első helyen állnak a lakosság bizalmi indexét mérő felméréseken, és ez így volt 2018-ban is.

Az ünnepségen Pintér Sándor belügyminiszter Az év rendőre és Az év tűzoltója miniszteri díjakon kívül Bátorságért érdemjeleket, Szent György-érdemjeleket, Szent Flórián-érdemjeleket, valamint A köz szolgálatáért érdemjelet adott át. Összesen több mint félszáz rendőr, illetve tűzoltó részesült valamilyen elismerésben.

Közülük is kimagasló szolgálati tevékenysége elismeréséül a Tűzoltóság Napja alkalmából Az év tűzoltója miniszteri díjat adományozta, egyben jutalomban részesítette:

Kató József tű. főtörzsőrmestert, a Tatabányai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltóját.

Egy másik elismerést is bezsebelt a tatabányán dolgozó csapat, kiemelkedő szolgálati tevékenysége elismeréséül soron kívül tűzoltó ezredessé léptették elő:

Kelkó Balázs tű. alezredest, a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettesét.

Gratulálunk és további sok sikert a munkájukhoz!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7314789480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása