Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ÚJ NAPELEMPARK KÖRNYE ÉS TATABÁNYA KÖZÖTT! Egymásba értek a politikusok az átadón

napelem.jpg

Új napelempark épül Környe és Tatabánya között a magyar tulajdonú Eurotrade Zrt. projektjeként, 1,6 milliárd forintból. Ez tényleg nagyon jó hír, rá is repültek gyorsan a politikusok, nehogy már egyszer békén hagyják a szakembereket.

Egymásba értek a fontos emberek az alapkőletételnél is, mutogatni kell magukat kényszeresen. Az eseményen ott volt Czunyiné dr. Bertalan Judit, de nem maradhatott ki a buliból Kancz Csaba, Pleier Tamás és természetesen Schmidt Csaba sem, mintegy reprezentálva azt a hamis képet, hogy bezzeg nélkülük mindez nem történhetett volna meg.

napelem2.jpg

“Mindig nagy öröm számunkra, ha térségünket választják otthonául azok a magyar vállalkozások, amelyek a környezet és energiatudatosság és termelés jegyében kezdik meg munkásságukat. A mai napon egy fontos projekt építési folyamata vette kezdetét Környe és Tatabánya között, hiszen ünnepélyes keretek között letételre került egy 5 megawattos naperőmű alapköve. Az erőmű területén 19700 darab nappanelem fog helyet kapni. Környe területén most induló beruházás 1,6 milliárd forintból épül meg, és 25 évig megújuló energiával lát el bennünket, ezzel is növelve térségünk és az ország energiafüggetlenségét.” -írta a polgármester a Facebook-oldalán.

Annyi azért lehetett volna Schmidt Csabában, vagy a szövegírójában, hogy a posztjában megemlíti a cég nevét, ha már...

Ez maximálisan örvendetes és akceptálható hír, de miért pont politikusoknak kell “villogni’ az átadón, ez annyira rossz szokás, hogy csak na. Az lenne az optimális, hogy jó, legyen ott egy fő politikus, szerényen, alázatosan húzódjon meg a háttérben, ha kérdezik, mondjon két udvarias mondatot, úgy általánosságban, és ami a legfontosabb, ne tegyen úgy, mintha ehhez is piszkosul értene. Beszéljenek csak a szakemberek, ők magyarázzák el, hogy mi ez, és miért fontos a városnak, a polgároknak, még akkor is, ha kampányidőszak van. Elegancia, hölgyeim és uraim, elegancia!

 

Fotó: Facebook

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1814785498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása