Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYÁN DIVAT LETT ENGEDÉLY NÉLKÜL VEZETNI: Tegnap ketten buktak le a városban

rendorsegi-auto.jpg

Tatabányán két férfi vezetett az eltiltás hatálya alatt.

A Tatabányai Rendőrkapitányság járőrei április tegnap délután Tatabányán, a Mátyás Király úton megállítottak egy segédmotoros-kerékpárral közlekedő helyi lakost. A férfi az  egyenruhásoknak semmilyen okmányt átadni nem tudott, elmondta, hogy vezetői engedélye nincs és a motorra kötelező biztosítást nem kötött. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a Tatabányai Rendőrkapitányság a férfit a vezetéstől eltiltotta. A 32 éves járművezető ellen szabálysértési eljárást indítottak, valamint az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.    

A helyi rendőrök szintén tegnap délután Tatabányán, a Balaton utcában állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost.

Az ellenőrzés során megállapították, hogy a sofőrt a Tatabányai Járásbíróság a vezetéstől eltiltotta. A 20 éves férfit a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra elállították, ahol gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették.

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr414782228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása