Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ELKÉPESZTŐ! ELFELEJTETTÉK A TATABÁNYAIAKAT TÁJÉKOZTATNI! Nem csalók, hanem a kukacég behajtói kereshetik

kukadijbeszedes-ertesites-fb.jpg

Több Facebookos csoportban téma, hogy  a Nemzeti Kukaholding megbízásából egy cég, személyesen keresi fel a tatabányai lakókat.

Azt most tegyük félre, hogy a NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.(röviden a Nemzeti Kukaholding) volt az, aki számlázni sem tudott a fogyasztók felé, illetve a cég gazdálkodásáról még beszámolót sem akart senki jóváhagyni, na ők küldik most személyesen a behajtó céget Önökre.

Természetesen nem a behajtó céget minősítik a fentiek, de a hírhez fontos hozzátenni, ugyanis a Nemzeti Kukaholding, a hulladékszállítási közszolgáltatási díjhátralékok beszedése és kezelése érdekében személyes díjbeszedést végeznek többek között Tatabányánán!

Erről sajnos Tatabányán elfelejtették tájékoztatni a lakókat, pedig manapság, amikor a különböző közszolgáltatók nem győzik a csalókra figyelmeztetni a lakókat, ez lenne a minimum.

Ugyanezt nem mulasztották megtenni például Vértesszőlősön, a város hivatalos oldalán adták meg a behajtó cég különböző hivatalos adatait.

Vértesszőlősön a díjbeszedő: EASY TO TRAIN Kft.
Székhely: 3124 Cered, Ady Endre út 1.
Cégjegyzékszám: 1209007920
Kapcsolattartó: Keller Mihály ügyvezető
Telefonszám: 06-70/779-0799
e-mail cím: misikeller@gmail.com

 

Leírták, hogy a díjbeszedő cég munkatársai minden esetben fényképes igazolvánnyal igazolják kilétüket. A személyes felkeresés során a kiegyenlítetlen számlával mindenben megegyező „Beszedési értesítő” alapján jogosultak készpénzben, kizárólag a tartozás teljes összegének átvételére.

Ez egyébként nem túl szerencsés ötlet volt a cég részéről, biztosan sok csaló akarja majd ezt kihasználni.

A cég egyébként telefonos érdeklődésünkre a fentieket megerősítette, illetve fontos elmondani, hogy a kifüggesztett papírokon szereplő telefonszámon lehet egyeztetni.

Sokan egyébként valószínűleg nem is tudnak esetleg róla, hogy van-e tartozásuk, de az is előfordulhat, hogy valaki  nem határidőn belül fizette be a számlát, így értesítették a hátralékkezelőt, azért kerül sorra. Azt a telefonba is jelezték a cégnél, tudnak róla, hogy mire ki tudnak menni, addigra többen kiegyenlítik a számlát.

A Nemzeti Kukacég szándékos vagy nem szándékos szerencsétlenkedése nem menti fel a tatabányai városvezetést, hogy a saját lakosságát tájékoztassa.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5514762180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása