Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TARTSANAK VELÜNK, KI LEGYEN TATABÁNYA POLGÁRMESTERE? Szavazzanak, mintha ma lenne a választás!

polgmestjelolt-8anvagyunk.jpg

Mennek az összeesküvés-elméletek a Fidesz háza táján is, most éppen a Városunk, Tatabánya Facebook-oldalukon megy a para, meg a lamentálás az ellenzéki összefogásról.

Bizony ebből a posztból is az derül ki, hogy félnek a helyi fideszesek az önkormányzati választásoktól, mint a tűztől. Meg is van rá az okuk, mert Schmidt Csaba elég gyengén muzsikál polgármesterként, ráadásul belső körökből is az hallatszik, hogy meggyengült a támogatottsága. Forrásaink azt mondják, Schmidt nem találja a hangot a tatabányai emberekkel, egyszerűen nem tud úgy kommunikálni velük, mint anno Bencsik János. Persze azt is rebesgetik jól értesültek, hogy Vejtey Miklóst indítanák majd helyette, más képviselő rajtuk kívül komolyan szóba sem jöhet, olyan “szuper” a kormánypárti felhozatal Tatabányán.

Úgy tűnik, kaptunk egy kis ingyen reklámot, miszerint Schmidt Csabáék attól rettegnek, hogy portálunk főszerkesztője, Gutai Zsolt lenne az ellenzéki polgármester-jelölt. Nem tudjuk, milyen állítólagos forrásból szerezték az információt, de azért köszönjük, eddig nem terveztünk ilyen babérokra törni.

De ha már a polgármesterék feldobták a labdát, mi le is ütjük azonnal: úgy döntöttünk, mindenféle komoly és hosszú bemutatkozók helyett, szavazást indítunk olvasóink között, ki lenne a legjobb polgármester Tatabányán.

Persze először mondják el kedves olvasóink, hogy kiket ismernek egyáltalán az alábbi listából, most nem segítünk abban, hogy ki melyik párthoz kötődik, találják ki Önök (annyit elárulunk, hogy a képeken ugyanaz a sorrend, mint a listán):


És, most a jelöltek névsora alapján szavazzon, Ön kit látna legszívesebben a városvezetői székben 2019 októberétől.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2614760862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása