Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

AL-CSABIKA HÍRADÓ: Lölö pláza helyett mecset épül Tatabányán

mecset.jpg

Most kaptuk a meg nem erősített hírt, valószínűleg mecset épül Tatabányán az önkormányzati választásokra.

Még nem tudni pontosan, hol fog állni az építmény, de városházaszéli forrásunk szerint még az is elképzelhető, hogy a Megyeháza téren épülő Lölö-plázát fogják végül mecsetté alakítani. Forrásunk azt mondta, azért nem halad rendesen az építkezés, mert muszlim szakembereket hív a városvezetés annak érdekében, hogy minél precízebben meg tudják építeni a gigantikus és modern mecsetet.

A helyi fideszes vezetés azért döntött a vallási építmény megépítése mellett, mert így lehet a legjobban hirdetni az “igét” az önkormányzati választásokra. Nem vallási tartalmú igéket hirdetnek majd a Lölö-mecsetben, hanem a kormányfő gondolatait, illetve különböző propaganda-anyagokat fognak kiabálni a mecsetről a külön erre a célra kiképzett fideszes ál-müezzinek. Állítólag már ki is küldtek Törökországba egy húsz fős csapatot, hogy megtanulják a kiabálás technikáját, hogy hogyan kell a leghatásosabban zengetni a hangjukat. A városvezetés ezzel a húzással is az szeretné bebizonyítani, hogy ők nem migránsellenesek, csak a határon nem akarják beengedni őket, viszont, amit érdemes átvenni tőlük, és a mecset olyan, amit nagyon is érdemes, azt átveszik.

Még csak azt kell eldönteniük, hogy egy vagy kétóránként legyen fideszes kiabálás Tatabányán. Valószínűleg ebben a témában városi konzultációt fognak elindítani, de csak a választóik körében.

 

A valósággal bármi nemű egyezés most még a képzelet szüleménye.

A fotó csupán illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8014740819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása