Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ÚJABB SZTÁRSOROZAT EGYES JELENETEIT FORGATJÁK TATABÁNYÁN: A The Witcher-univerzumban is ott lesz a város

the_witcher_sorozat_screenshot_20181031181130_1_original.jpg

Újabb menő sorozatot forgatnak Tatabányán a Szelim-barlang környékén. Bizonyára emlékeznek még rá, tavaly a nagysikerű Jamestown egyes jeleneteit forgatták nálunk, most pedig a Witcher videojáték alapján készülő film következik.

A Turul előtti nagy parkolót lezárták, és a Szelim barlanghoz nem engedik oda az embereket.

Lassan két éve tartja lázban Andrzej Sapkowski író és a The Witcher videojátékok rajongóit a Netflix, elég lassan készül már Ríviai Geralt kalandjait feldolgozó tévésorozat.

Ami a magyarok számára különösen érdekessé teszi a projektet, hogy a nyolcrészes első évad jókora részét Magyarországon forgatták az alkotók. Ennek nem csak költséghatékonysági oka van, hiszen a lengyel író fantasy univerzuma sajátosan „kelet-európai" felütéssel rendelkezik.

Ebbe a hatalmas munkába vonták most bele helyszínnek Tatabánya környékét.

A készülő Netflix-széria a főhősét Henry Cavill alakítja, aki Supermanként feltűnt Az acélember, a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala, és Az Igazság Ligája  című filmekben is. A Witcher-sorozat, ami sokak szerint a Trónok harca és annak előzménysorozatának vetélytársa is lehet majd.

 

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4814737923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása