Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

NEM TUDOTT KÖRTVÉLYFÁY KÉPVISELŐ SCHMIDTÉK KEDVÉRE TENNI! Kidolgozatlan javaslatát lesöpörték

faultetes-hobbikert-hu.jpg

Nagy csinnadrattával harangozta be a napokban az agrárminiszter, hogy még a mostani tavaszi időszakban 22 millió facsemetét elültetnek.

Igaz mindezt az erdőkbe ígérte, de a tatabányai fakivágó projektek fényében nálunk is elférne néhány új példány, ráadásul néhány helyen ez megújítaná a meglévő állományt.  

Talán ezt irigyelte meg, talán a közelgő újabb választás szele csapta meg, de Körtvélyfáy tatabányai ellenzéki képviselő benyújtott egy ún. Babafa ültető projektről szóló javaslatot.

Remélhette, hogy most aztán támogatni fogják javaslatát, azonban nagyjából ugyanazzal a lendülettel le is söpörték az asztalról Schmidt Csabáék.

Mondjuk maga a javaslat nem sok konkrétumot tartalmazott, azon kívül, hogy egy nem létező bizottságra testálta volna a feladatokat, ami egy évek óta képviselősködő embertől kifejezetten ciki.

Becsületére legyen mondva, nem volt rest kijavítani a javaslatát, akkor sikerült helyesen leírni, hogy kinek adna feladatot.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2814728191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása