Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HOLNAP FIZESS VERSSEL TATABÁNYÁN IS! Most megmutathatod, milyen költő vagy!

fizess_verssel.png

Éld át a pillanatot és fedezd fel a benned rejlő költőt a Költészet Világnapján!

Fizess Verssel!

Március 21 A Költészet Világnapja

Manapság gyakran, elidőzünk a telefonunk felett, kizárva a külvilágot s mindezzel elveszítve annak a lehetőségét, hogy egy-egy pillanatot valóban megélhessünk. Csatlakozz TE is március 21-én a Költészet Világnapján a „Fizess Verssel” Nemzetközi kezdeményezéshez. Nem kell mást tenned, mint rendelj egy kávét, meríts ihletet, s a leírt költeménnyel fizesd ki kávédat, amely az inspirációt adta.

Mit kell tenned?

1 A Költészet Világnapján keress fel egy olyan helyszínt, mely csatlakozott a kezdeményezéshez.

2  Rendelj egy kávét, meríts ihletet, s a leírt költeményeddel fizesd ki kávédat, amely az inspirációt adta.

3  Mindenek felett legyél Te a 6 szerencsés egyike, aki találkozhat a Julius Meinl nagykövetével, a platinalemezes énekes és dalszövegíró Tom Odellel. Nem kell mást tenned, minthogy készíts egy fotót versedről, töltsd fel az Instagramra, s használd a #PayWithAPoem hashtaget!

A kezdeményezés lényege, hogy megmutassuk, hogy az igazán értékes dolgok akkor történnek, ha figyelünk egymásra és a környezetünkre.

A kampány a koffein tartalmú és tejes alapú kávétípusokra vonatkozik úgy, mint a ristretto, az espresso, a dupla espresso, az espresso macchiato, az americano, a cortado, a cappuccino, a cafe latte, a latte macchiato, vagy a Melange. A felhívás nem vonatkozik teákra, növényi alapú tejitalokra (szója, mandula stb.) valamint olyan kávékra, melyben alkohol van, pl.: írkávé. A promóció kizárólag 2019. március 21-én érvényes.

**Amennyiben nem saját verssel szeretnél fizetni, kérjük, hogy jelöld meg azt is, kitől származik a vers, vagy idézet.

A "Fizess Verssel"’ nemzetközi felhívás részleteit keresd a www.meinlcoffee.com weboldalon, vagy az asztalokon kihelyezett cédulatartó dobozokon.

Résztvevő helyszínek Tatabányán:

Coloplast pdc Tatabánya Tatabánya 2800 Kerék út 4. (zárt üzemi egység - kizárólag az ott dolgozóknak)

  • Grundfos GMH 1 - Tatabánya Tatabánya 2800 Búzavirág u. 14 (zárt üzemi egység - kizárólag az ott dolgozóknak)
  • Grundfos GMH 2 - Tatabánya Tatabánya 2800 Búzavirág u. 14 (zárt üzemi egység - kizárólag az ott dolgozóknak)
  • Vértes Agorája Tatbánya 2800 Szt. Borbála tér 1.-írják a szervezők a Facebookon.

 

Fotó: Facebook

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr114703092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása