Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SZUPER KEZDEMÉNYEZÉS A TATABÁNYAI BARACKOSBAN! Csatlakozz te is hozzá, de máshol is csinálhatod

barackos-tb-05.jpg

Olvasói üzenetet kaptunk, mi szerint a Te Szedd akcióhoz az ott élők, lakók is csatlakoznak

Akik a Tatabànya Szigeti-Barackos dülőkben laknak, akár tulajdonosként, akár bérlőként, vagy csak telektulajdonosok azokat várják az akció meghirdetői. (Egyébiránt ilyen néven van is egy Face csoport, akinek van kedve csatlakozzon).

Az akcióhoz két talàlkozàsi pontot jelöltek meg, az egyik a Zrínyi utca vége , a màsik pedig az Egység utca, a kamionparkolónàl.

Időpont: màrcius 23., reggel 9.00-i kezdés.

Vàrnak mindenkit, aki segítene az ottani katasztrófális helyzeten. Ahogy fogalmaztak, sajnos abból olyan mennyiség van itt az igénytelen emberek miatt, hogy nincs az a segítő kéz mennyiség ami sok lenne.

Zsàkokat és kesztyűt biztosítanak a szervezők, de sajàt kesztyűt azért nem àrt hozni.

a kép illusztráció

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8314691954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása