Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

DÜBÖRÖG SCHMIDT CSABA FILMES KARRIERJE! Videóra mondatják vele, "mikor hozzák a téglát" az Árpádba

schmidtcsaba-hatterben-sitt.jpg

Nagyot lépett előre Schmidt Csaba kommunikációja: már nem csak fölösleges fényképes beszámolókkal bombázza a tatabányai lakosságot a polgármester és kreatív csapata, hanem felfedezte, felfedezték a videót, mint eszközt.

Tök jó, végül is kampány van, nyomni kell feszt, hogy Csabán múlik, meg persze azt is, jobban teljesítünk. Maximum a polgárok röhögnek otthon a fotelban, a rossz reklám is reklám, mondta valami nagyon okos ember egyszer.

Most éppen az épülő Árpád gimiről kellett egy filmecske, mert a nép hülye, gondolhatták, még a végén nem fogja fel, hogy mi történik. Mondjuk, arra vehették volna a fáradságot, hogy valami új információt is bemondatnak a polgival, ha már…

Annak legalább örülünk, hogy a munkavédelmi szabályokat ismeri Schmidt kolléga öltöztetője, a kobakot rátette a fejére. Már csak azt várjuk, hogy a következő beruházásról készült film ötletesebb lett, például bemutatják majd a téglák és a habarcs nemi életét a városvezető alámondásával, vagy valami.

Mi nagyon szorítunk egy új filmes karrier beindulásához, talán még egy Oszkár-jelölésig is eljutnak egyszer.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4614684828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása