Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

CSODA, HOGY NEM TÖRTÉNT TATABÁNYÁN SÚLYOS BALESET! Forgalommal szemben a Köztársaság úton (VIDEÓVAL!)

autosszembe.jpg

Igazán meglepődhetett az a tatabányai polgár, aki felvette ezt a sofőrt, amikor a legnagyobb lelki nyugalommal megy szembe a forgalommal, a Köztársaság úton. Nem tudjuk, mi történhetett, de nagy baj lehetett, ha nem vette észre emberünk, hogy forgalommal szemben vezet. Hacsak nem fogadásól tette.

Újabb példa, hogy ideje lenne komolyan venni, kinek adjanak jogosítványt az illetékes szervek. Ne csak a mazsolákra figyeljünk, hanem később sem ártana tudás frissítő vizsga. Mondjuk bizonyos életkor után, hiszen ha valakinek már nem kellene, az ne is vezessen. A többiek biztonsága érdekében is.

Legyen tényleg következménye az ilyen komoly kihágásnak! Persze hasonló módon le kell csapni más szabálysértőkre.

Tényleg csak súlyos vagy halálos balesetek tudnak változást kikényszeríteni?

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3714663789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása