Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYAIAK, NAGYON FIGYELJETEK! Péntektől új helyen lesz az orvosi ügyelet

haziorvos4_2-nvax8t4n88z8mgphgn5of2qldz4zrw4pm3l7dhd37c.jpg

Nagyon figyeljenek, mert péntektől új helyre költözik az orvosi ügyelet Tatabányán. Sajnos a gyermekorvosi ügyelet éjszaka tovább sem lesz.

Február 15-től a Béla király körtérről a Levendula Gyógyszertár mellé, a Győri út 24. szám alá költözik át a gyermek és felnőtt orvosi ügyelet.

Az ügyelet rendelési ideje nem fog eltérni az eddig megszokottól: a felnőtt háziorvosi ügyelet hétköznapokon (hétfő-péntek) 16.00 órától másnap reggel 8.00 óráig, hétvégén, munkaszüneti és ünnepnapokon 8.00 órától másnap reggel 8.00 óráig, míg a gyermek háziorvosi ügyelet hétköznapokon (hétfő-péntek) 16.00 órától 22.00 óráig, hétvégén, munkaszüneti és ünnepnapokon 10.00 óra és 22.00 óra között vehető igénybe-tették közzé a Facebookon.

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2414625694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása