Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

EZ IGEN! A Coca-Cola is támogatja a Szent Borbála kórházat

ajto.JPG

A Szent Borbála Kórház koraszülött részlege egy igazán nagy segítséget nyújtó támogatással kezdhette meg a 2019-es új esztendőt. A Koraszülöttekért Országos Egyesület (KORE) tett látogatást egészségügyi központunk koraszülött osztályán és nem érkeztek üres kézzel.

A NaturAqua és a KORE támogatása révén válhatott otthonosabbá a Szent Borbála Kórház koraszülött osztálya. A támogatás részeként egy másfél millió forint értékű automata ajtó került átadásra, amely kamerával ellátott beléptető rendszer segítségével biztosítja az osztályra érkező szülők bejutását gyermekeikhez a nap 24 órájában. Nem csak az ajtó nyújt könnyebbséget az osztály dolgozóinak, hiszen mindezek mellett pelenkával, törlőkendővel és különféle textilekkel is hozzájárult az egyesület az osztály működéséhez. Az ünnepélyes átadó során a szervezet elnöke, Földvári Nagy Zsuzsanna elmondta, hogy nem csak megyénkben, hanem országszerte igyekeznek segíteni a koraszülötteket és szüleiket-írja a városi honlap.

 

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9014554028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása