Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SZUPER FEJLESZTÉS TATABÁNYÁN! Jó lenne minél több ilyet látni

fitneszpark.jpg

Szerintünk is remek fejlesztés körvonalazódik Tatabányán, aminek a folytatását is maximálisan tudnánk támogatni: Fitneszparkot építenek a szakemberek a Gál István lakótelepen.

A kihelyezett eszközök  tolódzkodásra, húzódzkodásra, has és hátizom erősítő gyakorlatokra és fekvőtámaszozásra, valamint lépcsőzésre, létramászásra, párhuzamos korláton végezhető gyakorlatokra és függeszkedésre  lesznek alkalmasak.

… Új szabadidős mozgástérrel gazdagodik és bővül a Gál István lakótelep. Az épülő park 150 négyzetméteres, gumiborítású alapterületen fog elhelyezkedni. A területen 6 elemcsoport, húzódzkodó, fellépő egység, fekvőtámaszozó, létra függeszkedő, tolódzkodó, korlát, bordásfal, hasizom erősítő telepítésére kerül sor, amely összesen 16 darab eszközt jelent. A park igénybevétele elérhető lesz minden tatabányai lakos számára, Gál István lakótelep 710. mögötti zöld területen. Az eszközök rendeltetésszerű használatát egy útmutató tábla is segíteni fogja. A beruházás közel 18 millió forint értékben valósul meg... -írja a polgármester a Facebook-oldalán.

Mindenkit arra biztatunk, ha elkészül,  használják ki, minél többet mozogjanak. Ha nem többet, legalább tíz percet.

 

Fotó: Facebook/ Schmidt Csaba

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6914395802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása