Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

FEBRUÁR VÉGÉRE TATABÁNYÁN ÁTÉPÍTIK A KERTVÁROSI KÖRFORGALMAT! Indulhat a munka, az autósoktól türelem

kertvaroskorforgalom_1.jpg

Hamarosan indulnak a Kertvárosi körforgalom direkt ágának munkálatai.

Jelenleg a területen egy egysávos nagy körforgalom van, ami csúcsidőben nem tudja torlódás nélkül elvezetni a Győri út irányából, a kétsávos úton érkező forgalmat. Mint arról már régebben is beszámoltunk, kialakítanak majd az előzőek miatt egy ún. direkt ágat Kertváros felé a körforgalom mellé, amely a körforgalom előtti, jelenleg megszűnő külső forgalmi sáv tovább vezetésével kerül kialakításra.

Ennek az építésére bonyolították le azt a közbeszerzést, amelynek nyertese többek között kialakít majd kettő gyalogos és egy kerékpáros átvezetést is a biztonságosabb közlekedésért. Járdát és kerékpárutat is építenek, illetve egy utasváróval ellátott peron is kialakításra kerül.

És emlékeznek még, hogy ki nyerte el a munkát?

Az Extreme-Park Kft., igen ő lett a befutó,  bruttó 65 milliós ajánlatával.

Rajta kívül még két jól ismert cég adott ajánlatot - amelyből az egyik a Geotech volt - de a győztest nem tudták lekörözni.

A szerződést nemrég írtál alá, illetve néhány napja hozták nyilvánosságra.

Eszerint 3 hónapja van a kivitelezőnek elvégezni a munkát a munkaterület átadásától számítva.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7214394360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása