Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A Grundfos lett az Év Családbarát Vállalata

grundfos.jpg

Ismét egy tatabányai sikerről számolhatunk be: az Év Családbarát Vállalata- díjat kapott nagyvállalat kategóriában a Grundfos Magyarország Kft.

“Pénteken elnyertük az Év Családbarát Vállalata Díjat - nagyvállalat kategóriában. Kollégáinkat több módon segítjük, hogy a családjukra is jusson elég idejük: a kisgyerekesek havonta négy napot otthonról dolgozhatnak, rugalmas- valamint 7+1 órás munkarendet, kismamaműszakot alakítottunk ki, családi napot tartunk, nyaranta napközis gyerektáborokat szervezünk. Hitvallásunk, hogy munka és család összekapcsolása növeli a hatékonyságot, és ebben csak még jobban megerősít bennünket ez az elismerés.” írja a cég a Facebook-odalán.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom hatodik alkalommal adta át Az Év Családbarát Vállalat-díjakat. Ünnepélyes keretek között, a már hagyománynak számító gálán kis-, közepes,- és nagyvállalatokat díjaztak. A fődíjak mellett Családbarát Vállalat címet és különdíjakat is kaptak a pályázó cégek.

A Budapest Music Centerben megrendezett gálaestet Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány elnöke nyitotta meg. A gálaesten résztvevő vállalatok képviselőit modern gondolkodású cégvezetőkként jellemezte, "akik felismerték, hogy attól lesz több nyereség, ha egyre jobb vállalattá válnak,” ahol „a dolgozók nem csak mosolyogva mennek munkába, hanem mosolyogva is jönnek el” és „a dolgozóknak boldogok a gyerekeik is, mert jut rájuk idő.”

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom célja Az Év Családbarát Vállalata-díjjal, hogy ösztönözze a vállalati szféra résztvevőit a családbarát szemléletű vállalati kultúra meghonosítására és terjesztésére.  Idén is három olyan vállalat vehette át a fődíjat, amelyeknél a munka és a család összeegyeztethetősége alapvetően megjelenik a vállalati kultúrában- olvasható a szervezet honlapján.

 

Fotó: Facebook/ Grundfos Magyarorszrág

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7614382732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása