Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

AL-CSABIKA HÍRADÓ: HOPPÁCSKA! Bányászkórház téglákból emlék-grillező a polgi irodájában

korh2_1.jpg

Mint az köztudomású nemrég Schmidt Csaba Bencsik János kíséretében a régi bányászkórházban járt és megnézte, hogyan haladnak az épület romjainak bontási munkálatai.

De hogy a polgármester mit csinált még ott, azt már csak kevesen tudják, nagyon kevesen. Városháza-széli forrásunk szerint a bejárás után a városvezető összeszedett pár téglát, amikor megkérdezték tőle, mire kellenek neki a téglák, először csak mosolyogva széttárta a kezeit.

Kicsit később elárulta, egyrészt meg akar menteni egy kicsit a régi Tatabányából, hiszen nagyon sok polgár született ebben az intézményben, ezért is fontos, hogy átörökítsünk egy kicsit a következő generáció számára valamit belőle, másrészt a bányászhagyományokra való tekintettel meg miegymás.

Azt  csak hosszas unszolásra árulta el, egy különleges emlék-grillezőt fog építtetni a kórház-téglákból az irodájában. Már felvette a kapcsolatot a helyi tűzoltó parancsnokkal az engedélyezés miatt, de azt mondta pár szemközt, hogy ebben a politikai helyzetben ezzel nem lehet gond.

A valószínűleg Turul-madár formájú grillezőn speciális húsokat és zöldségeket fog sütni, az iroda arra elkülönített részén. Ez az újítás nagyon fontos számára, hiszen, ha magas rangú vendég jön a városba, olyan élményben lesz része, mint sehol máshol, a város első embere készíti neki az ebédet. A másik nagyon fontos része az újításnak a kollégák jutalmazása, a havonta egy alkalommal a jól teljesítő hivatali dolgozóknak is készít finom falatokat, van akinek tárcsán, de a kivételezetteknek a külön az erre célra kifejlesztett szívlapáton süti majd a csodás húsokat.

Sőt, tervezi, hogy cafetéria-juttatásként is lehessen kérni a látvány-sütést.

Hallottunk még egyéb pletykát is, de azt már mi sem merjük le írni!

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6514372049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása