Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

VAJON A KERTVÁROSI FIDESZES KÉPVISELŐ A SAJÁT PÉNZÉBŐL KAMPÁNYOL? Vagy azt is Önök fizetik?

magyarne.jpg

Érdekes kérdéseket vet fel, ahogyan megpróbálja becserkészni a választópolgárokat Magyarné Kocsis Andrea, fideszes önkormányzati képviselő.

Meghirdetett egy ingyenes virágosztást, amit  kreatívan fogadóórával kötött össze a politikus.

“Kedves Kertvárosiak! 2018.11.7-én, szerdán délután 4 órától virágosztást tartunk a Bányász Művelődési Otthonban a 12. választókörzetben - a családi házas Kertvárosban - élők számára. Szeretettel látom mindazokat, akik néhány árvácskával szeretnék szépíteni a lakókörnyezetüket. Kérem, lakcímkártyát hozzon magával mindenki! A virágosztás természetesen az eddigi hagyományok alapján fogadó óraként is működik”-írja a Facebookon.

Szinte látom magam előtt az “eddigi hagyományok alapján” működő fogadóórát, amikor az árvácskák felett beszéli meg az emberekkel ügyes-bajos dolgaikat. Hűha! Ez olyan, mintha a Roncsfilm vagy az Egészséges erotika című filmekben járnánk, mintha valami karcos tragikomédiában élnénk az életünket. Valószínűleg abban is éljük.

Bár nem az ő körzete, de ha már Kertváros, kíváncsiak lennénk, hogy a Kertvárosi lakótelep penészes és szó szerint rothadó lépcsőházaira, lakásaira, mit tudna mondani a mosolygó árvácskák fölött.

Megkerestük a képviselőt a virág osztással kapcsolatban, de napok alatt sem volt képes válaszolni a kérdésünkre. Bizonyára nagyon elfoglalt, és még a virágokat is gondozni kell, amíg ki nem osztja őket.

Azért ide másoljuk a kérdésünket:

“Tisztelt Képviselő Asszony!

Arról szeretnék érdeklődni, hogy az Ön oldalán kiposztolt november 7-ére meghirdetett virágosztáskor osztogatott növények az Ön saját magánszámlájáról kerültek megvásárlásra, vagy pedig a növények számláját az önkormányzat állja?”

Mert egyáltalán nem mindegy, hogy az adófizetők, azaz a kertvárosiak, pénzéből megvásárolt virágokat osztogatják nagy büszkén, magyarán szólva azok fizetik a virágosztást, akik megkapják a virágot - ami lássuk be, nagyon ügyes húzás - vagy saját pénzükből jótékonykodnak. Netán olyan kertészettől kapnak virágokat, amelyik jól szerepel a városi közbeszerzéseken.

És mi  történik akkor, ha valaki más körzetből megy virágért, el lesz küldve, mert csak a 12. körzetben élők mehetnek árvácskáért?

Ezek nagyon érdekes kérdések.

 

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!




A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8514341467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása