Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SÁRBEREKBÉLI ÚJRAHASZNOSÍTÓK: A valóság, ami szembejön, ha az utcára teszed a ki a bútorodat

sarberek-hajlektalan-kozelkep.jpg

“Nagyon jó”, hogy Sárberekben kidobálják az ott lakók a bútoraikat, annak ellenére, hogy nem szabad.

Így legalább össze tud magának rakni egy kis otthont az ott élő hajléktalan, aki valószínűleg nem hallotta, hogy már nem szabad közterületen lakni, mert dutyi jár érte. Vagy ha hallotta, netán olvasta a mobiltelefonján, nem nagyon érdekli a dolog. Különben is mit tudna csinálni, ha nincsen hová mennie, repüljön fel a Holdra? Azért is nagy gazság ez a rendelet, mert a hajléktalan azért az, mert nincs egy előszobányi helye sem, ahol meghúzhatná magát. Lehet kétségbe vonni a létezését, de attól még létezni fog.

sarberek-hajlektalan01_1.jpg

Ő az, aki egyébként látható, sokakkal ellentétben, akik lakásokban élnek, de ott fagyoskodnak a négy fal között, sokszor a szégyentől inkább étlen-szomjan.

Visszatérve a címlapon látható történethez, a felhúzott orral közlekedőknek mondom, ettől még a probléma nem fog megszűnni.

Vajon Tatabánya jobban teljesít?!

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5914312509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása