Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MI TÖRTÉNIK ITT? EGÉSZEN ELKÉPESZTŐ! Újabb MILLIÁRD a tatabányai József Attila könyvtár felújítására.

jamk-schmidtcs-fboldala.jpg

Vajon kinek a zsebébe vándorol az újabb milliárd?

Csak kapkodjuk a fejünket, úgy röpködnek a levegőben a pénzek mostanában.

Tegnapi kormányhatározatával megemelte 1 milliárddal, az Önök adóforintjaiból a József Attila Megyei és Városi Könyvtárának felújítására adott támogatási összeget a kormány.

Még tavaly írtunk róla, hogy kiírták a könyvtárra szóló közbeszerzés, amelyben már akkor is 1.6 milliárd forint szerepelt, támogatásként. Ehhez képest emelte meg a kabinet az összeget, jelentős többlettámogatást biztosítva.

Az idén 285 milliót, jövőre pedig 714 milliót ítéltek meg az eddigieken felül, amiből az idei évre szóló pénzt már 1 hónapon belül át is teszik az önkormányzat számlájára.

Eddig nagy hallgatás volt erről, legalábbis a kihirdetett közbeszerzési hirdetmények között nem találtunk arra vonatkozóan adatot, ki nyerte meg a pályázatot.

Ilyenkor azért felmerül a kérdés, hogyan lehet 1 milliárddal elszámolni? Vagy nem is számolták el, hanem valamilyen jogcímen ki akarják majd fizetni, egy haveri cégnek?

Ennyire azért nem volt magas az infláció, hogy ennyivel többe kerüljön!

(címlap: Facebook)

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2114296333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása