Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

RENDŐRI FELVEZETÉSSEL A SZENT BORBÁLA KÓRHÁZBA!  

szentborbala-korhaz-tb-24-hu.jpg

Az eset még tegnap történt.

Tatabányától nem messze, az 1-es számú főúton haladt egy személygépkocsi. Délelőtt 10 előtt nem sokkal, a főúton meglátták az éppen intézkedő rendőröket. Miután a kórházba siettek, megkérték az intézkedő Polgár László r. főtörzsőrmestert és Zöld Edina r. főtörzsőrmestert, hogy segítsenek minél hamarabb nekik eljutni a Szent Borbála Kórházba.

A férfi elmondta, hogy a tatabányai kórházba tartanak egy beteg asszonnyal, akinek sürgős orvosi kezelésre van szüksége. A rendőrök azonnal bekapcsolták a szolgálati gépjármű megkülönböztető jelzéseit, és percek alatt sikerült a járművel együtt eljutni a kórházig. Később a kórházba siető sofőr a tatabányai rendőrök segítségét a hívásfogadó központon keresztül is megköszönte.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3414255667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása