Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

RÖHÖGNEK A KORMÁNYON! Jól megszívatták Orbánékat a Kemma olvasó is!

orban.jpg

Úgy tűnik, Orbán a Sargentini jelentésen, Mészáros Lőrinc olvasói pedig Orbánon röhögnek

A Mészáros Lőrinc által felvásárolt Mediaworks összes megyei lapja megszavaztatta az olvasóit arról, hogy a Sargentini-jelentés szerintük, esetleg, talán, nem lehet-e, hogy Soros, Gyurcsány, a Sátán és a hazánkra irigykedve fenekedő többi gazemberek együttes műve. De sajnos akárhogy is igyekeztek, kiderült, hogy akármennyire egyet is ért az összes, nyelvvel egy irányba - a kormány segge felé - állított megyei lap a kormány minden megszólalásával, az olvasókat nem sikerült lecserélni, csak a főnököket és megrendelőket.

A kérdés így szólt: "Elfogulatlannak tartja Sargentini jelentését?" De hiába volt, biztosan sem cseppet sem sugalmazó módon pont az első választási lehetőség az, hogyNem, ez a hazai ellenzék súgásaira figyelve összetákolt fércmunka,

sajnos erre alig valaki szavazott, mindössze 16%.

Ezzel szemben az

Igen, ez tényleg valós veszélyekre utaló anyag

opcióra több mint az olvasók kétharmada, csaknem a háromnegyedük (73%) szavazott.

Viszont a kormánypropagandától egészen szokatlan módon ezt az eredményt sem nem manipulálták, sem nem hallgatták el, sőt, a létező összes megyei Mediaworks-portálon lehozták ugyanazt az elemző cikket. (VEOL, FEOL, HEOL, BAON, BEOL, DUOL, KEMMA, NOOL, SONLINE, SZOLJON, TEOL, VAOL, ZAOL)

Az már más kérdés, hogy ennek az elemzésnek nagyjából a fele úgy is a kormánynak kedves válaszlehetőséget vesézi ki, hogy erre alig szavazott valaki, és a nyertes álláspontra csak pár semleges szót fecsérelnek. Még azt is az így szavazók szájába adják, hogy biztosan ők is látják, "ez a jelentés nem az országunkról szóló üzenete, hanem inkább a benne felsorakozó érvek és megállapítások igénytelensége, vagdalkozó jellege miatt aggályos". És még egy másik opcióra ("Egy külföldi politikus soha nem értheti meg a magyarokat") szavazókat is az ők "lelki társainak" nevezi, bár ez a két lelkitárs-csoport együtt is csak az olvasók egyötödét teszi ki.

A Kemma olvasóinak véleményét ide kattintva olvashatják.

(comment)

 

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr414253505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása