Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HATALMAS BAJBAN A PANORÁMA LAKÓPARKBAN ÉLŐK! Szinte megszűnt a postai szolgáltatás

pancsi_lakopark_1.jpg

A munkaerőhiány hatalmas keze már régóta szorongatja a Magyar Postát is.

Most éppen Tatabányán leginkább a Panoráma lakóparkban élők érzik meg igazán. Olvasóink jelzéséből tudjuk, hogy alig kapják meg a leveleiket.

Volt, hogy három hétig egyetlen levél vagy csekk sem landolt a postaládájukban, állítják. Szóltak a túlterhelt kézbesítőnek, hogy valami megoldás kellene, mert ha például a teljesítési idő után kapják meg a csekkeket és ezért nem tudják időben befizetni, akkor ki fizeti ki a büntetést?

A kézbesítő erre annyit tudott mondani, hogy olyan sok a munkája, olyan nagy a területe, hogy hozzájuk már nem tud kimenni közönséges postai levelekkel, plusz kapott még területet ezek után is, mert nincs elég dolgozó.  Szinte csak a könyvelt postai küldemények kézbesítését vállalják.

Úgy tudjuk, azóta már be is adta a felmondását, pedig a kialakult helyzetért legkevésbé őt lehet hibáztatni, de megértjük a frusztrációját, hiszen sokszor rajta csattan az ostor.

A Panoráma lakóparkban élők tehát levélért a központi postára mentek, mennek, viszont, hogy csavar is legyen a történetben, a csomagok miatt a kertvárosi postán kell érdeklődniük.

Azért ez egy kicsit durva, pláne annak fényében, hogy állítólag olyan eset is előfordult, mikor a postán is nagyon nehezen ment a levél átadása, ugyanúgy a kapacitáshiányra hivatkozva.  

Többen hivatalos panaszt is tettek, hogy ez így nem mehet tovább.  Arról még nem kaptunk hírt, hogy érkezett-e hivatalos válasz. De addig, hogyan fogják megkapni a leveleiket, csomagjaikat? Már csak ez az elképesztő kérdés maradt hátra.

Magyar Posta, 2018-ban mi így szeretünk, csak ne kérnél ezért még pénzt is!

 

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!



A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7014237859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása