Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ELŐFORDULT, HOGY ÖNT IS SZEMÉTBEN HAGYTA A VÁROSÜZEMELTETÉS? Tatabányai polgárként ezt érdemeljük?

cseriutca25-tb-03.jpg

Egyik elkeseredett Cseri u-i olvasónk fordult hozzánk, hátha a nyilvánosság erejével hamarabb megoldódik ez az áldatlan állapot.

Azt írja olvasónk:

“A fenti levelet továbbítom Önöknek, mivel már többször írtam az Üzemeltetésnek, de továbbra sem történt semmi...

Az ÁNTSz-nek ez volt az első levél, hogy megkerestem Őket. REmélem már végre lesz foganatja! Már nem először írok az Üzemeltetésnek a  Cseri úti konténerek ügyében, de ez az állapot tarthatatlan!

A Cseri u. 25-28 ház mögött lévő három konténernek nem készült el az ajtó, amiről olyan szép újságcikk is megjelent a helyi Lokál újságban. Egyetlen probléma, hogy a mellékelt képen a másik 4 konténernél lévő ajtós szeméttároló lett lefényképezve.”

Olvasónk megírta, hogy ebben az ügyben már többször próbálta az illetékeseket keresni, írt is neki, hogy mikor fejezik be a zárható szeméttárolót, de azóta sem történt semmilyen intézkedés, de még válaszra sem méltatták.

cseriutca25-tb-02.jpg

Elmentünk, megnéztük a jelenlegi három “kuka” körüli állapotot. Szeméthalmaz körülötte, a konténerek nincsenek a helyükön, mert a sok szemét miatt a szemét szállítók nem tolják a helyükre.

A kialakult helyzet nemcsak az itt lakókat terheli, hiszen gyakran látnak megállni kocsikat, amelyekből lerakják a szemetet, és továbbállnak.

cseriutca25-tb-01.jpg

Az “ajtós kukáknál” csupán félig van a tároló, valószínűleg azért, mert ott nem lehet olyan könnyen lerakni a szemetet, – ott ajtót kell nyitni – nem lehet csak úgy odébbállni.

Nemcsak hozzánk fordult az olvasó, hanem a közegészségügyi problémák okán az ÁNTSZ-hez is, hiszen sürgős intézkedésre van szükség!

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjü

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4914215409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása