Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

BRUTÁLIS, SPONTÁN KIALAKULT KÁTYÚ SZEDTE ÁLDOZATAIT AZ M1-ESEN: 14 defektet okozott a másfél méteres kráter

autop_nyu.jpg

Egy brutális kátyú szedte áldozatait az M1-esen, 14 autónak okozott dekfektet, és valószínűleg csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt nagyobb baleset. Azt nem értjük, hogy nem tűnt fel ez senkinek a pályát kezelők közül? És milyen minőségű az az út, amelyen  heves esőzések miatt kátyú keletkezik? Tényleg fel kellene szedni és rendesen felújítani az egész autópályát.

“Az M1 autópályán Budapest felé haladva, Óbarok pihenőnél baleset miatt torlódás volt. A helyszínen bójával megjelölve látható volt a baleset okozója: egy másfél méter átmérőjű, kb. 20 cm mély kátyú. A leállósávban 15-20 autó félreállva és több mint a felének defektes volt a kereke”  – írta az Index egyik olvasója. Az ügy miatt megkeresték a rendőrséget és a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-t, hogy mi is történt pontosan.

Először a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság válaszolt: a rendőrségre 2018. augusztus 24-én 20 óra 20 perckor érkezett bejelentés, hogy

több jármű az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 41-es kilométerszelvényben kátyúba hajtott.

A külső forgalmi sávban keletkezett gödör 70 cm széles, 110 cm hosszú és 15 cm mély volt, 14 autó kerekén okozott sérülés, de nagyobb baleset nem történt, senki sem sérült meg.

A kátyú a Magyar Közút szerint a heves esőzések miatt alakult ki, melynek ideiglenes javítását még tegnap este elvégezték, mostanra pedig a tartósabb melegaszfaltos javítással is végeztek.

(index)

 

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8514202999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása