Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

VAN BŐR SCHMIDT CSABA KÉPÉN! A buszmegállók építését sikernek szeretné eladni!

buszmegallo-tb-martirokutja_20180816.jpg

Nem sikerült a dicsőség-propaganda Schmidt Csabának az új buszmegállókkal kapcsolatban.

“Egymás után újulnak meg a város buszmegállói, elkészült többek között egy-egy váró Kertvárosban, a Hadsereg utcában; a Dózsa György út és a Madách Imre utca sarkán; a Táncsics Mihály úton, Felsőgallán, a Szabadság téren; a Mentőállomásnál vagy például a Bánki szakgimnázium mellett is…”-írja a Facebook-oldalán a polgármester. Biztos, még a horvátországi nyaralás utórezgése ez nála, így nem látja a valóságot a városban, vagyis nem látja az antifunkcionális buszváróktól az erdőt, ami most jelen esetben a város.

buszmegallo-tb-gozfurdo_20180816.jpg

Nagyon csodálkozunk, hogy volt arca eldicsekedni az új buszmegálló-projekttel, de a tatabányaiak a kommentekben helyrerakták. Egyrészt iszonyú lassan készülnek el a várók, amelyek szépek, csak éppen egyet nem lehet bennünk: várakozni. Több embernek meg pláne. Egyet lehet tenni, a buszmegálló előtt csodálni, micsoda dizájnosak, mert például egy keményebb napsütésben olyan érzésünk van, mintha nagyító alá tettek volna bennünket, ahogy az egyik városlakó is írta. De esőben sem  jobb a helyzet, mert sokan nem találnak védelemet, főleg a buszvárók kialakítása maitt. Ráadásul a padokkal is gond van, nem baj, majd sorsot húznak az utasok, ki ülhet le rájuk.

Másrészt meg rengeteg helyen még neki sem fogtak a kivitelezésnek, rosszabb esetben hónapok óta fel van túrva a majdani megálló helye, gödrök tátonganak szanaszét, és annyi. Valószínűleg olcsóbb volt majdnem egyszerre felmaratni az utat, mint rendesen ütemezni a munkát. Ha ez így volt, miért pont ezen spórol a polgármester? A bánhidai orvosi rendelő előtt például valami nagy gond lehet, hogy április óta nem sikerül befejezni a munkát, az utasok meg “ugrálhatnak a bokorba” leszálláskor, amint azt egy másik kommentelő írta.

buszmegallo-tb-oregbanhida_20180816.jpg

Az egész projekt átgondolatlan, csapnivaló, nemcsak lassú, de kifejezett dilettáns munka, ami már most közutálatnak örvend a városiak körében.

Egy bocsánatkérés minimum kijárna a tatabányai közösségi közlekedéssel utazóknak, itt az ideje elkezdeni, kedves Polgármester!

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyban@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4314184321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása