Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYAI ÚTÉPÍTÉS: Felújítunk egy útszakaszt, de tönkreteszünk egy másikat. TÖK JÓ EZ ÍGY?

jazminutcashoz01.jpg

Berágtak a Jázmin utcaiak Sárberekben, mert a több ezer tonna építési törmeléket épp az ő kis teherbírású utcájukon keresztül szállítják el. Egy kis tatabányai nonszensz, ha még nem lenne elég mostanában.

jazminutcashoz04.jpg

“Amikor a környezet szépítésből környezetromboláslesz. Avagy, ha a vállalkozói érdek felülírja a közösségi érdeket, megépítünk egy utcaszakaszt és tünkreteszünk egy másikat.

Ez történik a Sárberki lakótelepen épülő parkolónál, Fellner Jakab iskola mellett, ahol a kivitelező kényelmi, vagy üzleti érdekből a több ezer tonna építési törmeléket nem a nagy teherbírású lakótelepi bekötő útra csatlakozva szállítja, hanem azt, a 10 tonna tengelynyomású teherautókkal, a gyenge teherbírású Jázmin utcára terheli.

Az aszfaltburkolat mozaikosra repedezett, már csak a téli csapadékra és fagyra vár, hogy visszavonhatatlanul tönkremenjen, holott az utcát eddig jól szolgálta a 3-4 cm vastag aszfaltburkolat.

Hol van ilyenkor az útfelügyelet, vagy városrendészet, aki megvédheti a közérdeket és lakók érdekeit?”- teszik fel jogosan a kérdést a Jázmin utca egyik lakója.

jazminutcashoz02.jpg

Értjük mi, hogy ingyenpénz Tatabányának, meg habzsi dőzsi, mert lehet önteni a betont, és akármennyire is a haverok végzik a kontármunkát itt, csak nem kellene engedni, hogy összetörjék az autói az utcákat.

Persze, lehet, hogy ez is benne van a beruházás költségében?

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyban@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6514176019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása