Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

CSÓNAKÁZÓ-TÓ: Tatabánya gyönyörű parkja lenne, amelyre nagyívben tesznek az illetékesek

csonito20180808_04.jpg

Hihetetlen állapotok uralkodnak a Csónakázó-tónál, teljesen el van hanyagolva a tó és a környezete is.

csonito20180808_01.jpg

csonito20180808_03.jpg

Úgy látszik, amióta nagy harsogva beígérték a hely fejlesztését, azt gondolják az illetékesek, nekik már nem kell csinálniuk semmit. Egy kedves olvasónk pedig más véleményen van.

csonito20180808_06.jpg

csonito20180808_05.jpg

Én lassan már csak problémát látok a Csóninál. Lassan a "csodás" szökőkutat se lehet látni a magas nádtól. Látom, hogy mennyien mennének ki az árnyékos részekre és előre is sajnálom őket, mert a part iszapos, a víz szemetes, nádfal van már a tó kétharmada körül, és azt is már egy másik növény "támadta" meg. Növények, fák nincsenek ápolva, nyírva. Korhad a híd!!”- írja, de még lehetne sorolni a problémákat, például a rekortán úttal kapcsolatban is.

csonito20180808_08.jpg

Az ivókút környezetét is rendbe kellene rakni néha, szóval lenne mit tennie a fenntartónak. Csak akarat kellene hozzá, meg egy kis odafigyelés.

csonito20180808_02.jpg

Ha Önt is zavarja a Csóni-tó állapota, kérjük tegyen bejelentést az Önkormányzathoz!



írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyban@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9614175333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása