Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Nevelt fia szerint a templomban nézhette ki őt a tatabányai pedofil hitoktató

pedofil_bors_1.jpg

Tovább kerekedik és kövéredik a tatabányai pedofil  hitoktató ügye, aki fajtalankodásra akart kényszeríteni egy 7 és egy 9 éves kislányt az egyik tanórán. Az ügy kirobbanása után kiderült, hogy korábban a férfit hét és fél év börtönre ítélték, mert hosszú időn keresztül fajtalankodott az akkor még kiskorú nevelt fiával.

Azóta sem érti senki, hogyan lehetett hitoktató egy olyan ember, aki ilyet tett, ráadásul el is tiltották a gyerekneveléstől is. Miért nem tűnt fel az illetékes egyházmegyének, és a plébánosnak, aki felvételre javasolta?

A fiú most elmondta, hogy valószínűleg egy templomban férkőzött közel az anyjához a szexuális ragadozó.

“Akkoriban édesanyámmal rendszeresen jártunk templomba, ott ismerkedett meg a férfival. Felmerül a gyanú, hogy esetleg szánt szándékkal már akkoriban is azért közeledett édesanyám felé, mert látta, hogy gyerekekkel van. Ezek feltételezések, de a mostani történtek után még ezt is elképzelhetőnek tartom, hogy már akkor is ilyesmiket tervezgetett” – mondta a Borsnak Róbert.

 

Fotó: Bors

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr514150147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása