Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HETI MINEMKÉSZÜLTEL-HÍRADÓ: Orvosi rendelő a Záray Parknál, nyolc hónap alatt sem sikerült

orvosirendelo-tb-zaraypark_20180715_01.jpg

Újra reflektorfénybe került a Záray Márta Pihenőparkban építendő új orvosi rendelő és védőnői szolgálati épületének kivitelezése.

Akik ott laknak illetve ismerik a környéket, nem értették miért is kell éppen ezt a játszóteret megszüntetni. Az építészeti tervek ide egy 2 rendelős háziorvosi blokkot, illetve a hozzákapcsolódó dupla védőnői szolgálatot álmodott. A részletekkel most nem untatnánk Önöket, a kiírásban akkor még az szerepelt, hogy júliusban kell a kész épületet átadni, vagyis az építő, a jól ismert  Nepteus Kereskedelmi és Szolgáltató Kft, a kivitelezési munkákra 8 hónapot kapott, mindezért közel 105 millát kasszírozott volna.

orvosirendelo-tb-zaraypark_20180715_03.jpg

Mindezt az aláírt, Schmidt Csaba és a Nepteus cégvezetője, Ongrádi Róbert által szignózott szerződés tanúsítja. Ott pontosan megjelölték egyébként, hogy tavaly november 17-től számítva 8 hónap állt rendelkezésre. Közben repültek a hónapok és ott tartunk, hogy az előbb említett vállalkozási szerződésből kiderül, már másfél hete (júl. 17-én) készen kellene lennie az egész beruházásnak.

orvosirendelo-tb-zaraypark_20180715_02.jpg

A képeket a napokban készítettük, Önök szerint készen van? Vagy mondhatjuk, hogy rövid időn belül készen lesz?

Ezek után jogosan merülhetne fel Önökben, vajon mennyi lesz a kötbér?

Gondoltuk, hogy a hivatalban, ahol hozzáértő embereknek kell dolgoznia, mégiscsak tudnak ennek megoldásában segíteni, egész pontosan abban első lépésben, hogy mikor készül el a beruházás.

Sikerült is ide-oda kapcsolgatniuk, negyedikre elcsíptük az illetékest. Fő a türelem!

Az önkormányzat beruházási osztályán annyit mondtak, bíznak benne, hogy a beruházás szeptember végére befejeződik, és már folyamatban van a szerződés módosítása. Nincs még elfogadva semmilyen határidő, illetve még ütemtervet sem kaptak a vállalkozótól (ezek után ugyan nem tudjuk mit várnak).

Tessék? Mindezt úgy, hogy már július 17-én be kellett volna fejezni a munkát.

Amikor elvállalták a munkát illetve adtak ajánlatot, nem tudták előre?

Lehet, hogy a határidők tájékoztató jellegűek?

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4414147517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása