Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

“VÍZIRÁJDER, ÖCSÉM! Avagy, hogyan végezte ki az eső Tatabányát!

nagyviz.jpg

Pár órája vad eső csapott le Tatabányára, csak úgy szakadt a víz a nyakunkba, mintha nem is dézsából, hanem mennyei kádból öntötték volna.

Errefelé, ahol lakom, nem esett sokáig és főleg nem annyi, mint amit a Mindörökké Tatabánya..(és környéke) Facebook-csoport fotóin láthat az ember. Ajánlom mindenkinek, főleg a városvezetésnek, hátha elgondolkodnak.

viz_3.jpg

 Az egyik kommentelő írta viccesen, hogy Vízirájder, öcsém, ami tényleg vicces, így otthonról nézve, de nem biztos, hogy mindenkinek.

viz_4k_kovacs_eva.jpg

De volt, aki továbbment és azt képzelte, hogy az esőt hordja a postás, más pedig esőgejzírt emlegetett, és aggódott, mit szólnak hozzá  majd az izlandiak. Örülök, hogy a tatabányaiak nem vesztették el a humorérzéküket

vizike.jpg.

Tényleg nagy eső esett, de kérdem én, tényleg ennyire meg kell hogy viselje a várost? Mi lesz egy még nagyobb zuhi esetén, lesznek majd önkormányzati csónakok?

oto.jpg

Nem kellene kicsit a csatornákat felülvizsgálni, vagy mit tudom én. Sajnos nem értek hozzá, ha értenék, felajánlanám a segítségemet, az biztos.

viz1_pinter_marcsi.jpg

 

Fotók: Facebook/ Jani Busa,Pintér Marcsi, Kovács Éva

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8414145763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása