Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ELKÉPEDT A TATABÁNYAI JEGYZŐ! Az UNICUM Ház üzletének már csak néhány aláírás hiányzik

unikumhaz-fboldal.jpg

Úgy tűnik, nem mindenki kerül a Békepipa sorsára, a nemrég Schmidt Csabáék által meghozott eszement rendelet következményeként.

Az Unicum Ház, ahol Söröző és éjjel-nappali ABC is található, keményen beleállt a történetbe, erről számoltak be Facebook oldalukon nemrég.

A hivatalos értesítést június 10-én kapták és elkezdték a szükséges aláírásokat az ABC 50 méteres körzetében gyűjteni, ami az esetükben 8 lépcsőházat és a benne lévő lakásokat jelenti.

Sikerült is TÖBB, MINT 100 LAKÓ hozzájárulását megszerezniük, hogy non-stop nyitva lehessnek. Saját elmondásuk szerint, eddig csak 2 lakó nem írta alá hozzájárulását!

Bevitték a határidő előtt, az addig összegyűjtött aláirásokat a hivatalba, ahol azt mondták nekik, hogy nem gondoták volna, hogy valaki elkezdi gyűjteni az aláirásokat, hogy nyitva maradhasson. Ők úgy érzik, hogy szinte rájuk szabták a tiltást.

A meglepődés után még kaptak időt az aláírások gyűjtésére, de bővìtették az 50 m sugarú kört azokkal a lépcsőházakkal, amik a tömbökhöz tartoznak, de távolabb vannak.

Rajtuk fog múlni, hogy 23 év után is nyitva legyenek. 1995. április 01-én nyitottak mint éjjel-nappali ABC, miután az a profiljuk, másként nem szeretnének működni.

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1014086155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása