Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HÉTVÉGI NAGY TATABÁNYA-DILEMMA: Ön jelentkezne Szívlapátos Csabához kommunikációs szakinak?

tb-varoshaza-scskepekkel.jpg

Újra kommunikációs szakembert keres a polgármesteri hivatal.

Nem könnyű az alkalmazott írásművészet, jelen esetben a hivatali kommunikáció, pláne ebben a gondolatmentes világban.

Most vagy pluszban vesznek fel még egy referenst, vagy egy elküldött, felmondott ember helyébe kell gyorsan valaki. Nem is nagyon foglalkoznánk ezzel, de már sok mindenkinek feltűnt, hogy kisebb túlzással, félévente- évente, adják fel a kommunikációs referensi álláshirdetéseket. Ebből azt a következtetést is levonhatjuk, hogy bizony nem egyszerű megfelelni a kihívásoknak, és itt lehet, hogy a turbó-lojalitás lehet a kulcs.

Azért az vicces, hogy a pályázati feltételek között szerepel az önálló munkavégzés képessége és kreativitás, mikor a Fidesz kötelező sajtó-sablonjai a gondolatnál is sebesebben jutnak el a vidéki intézményekbe. Szerintünk létezik egyfajta nemzeti gondolatátvitel, amit alkalmaz a Habony-művek, csak a beavatottak gyakorolhatják, és mikor elmennek a cégtől, egyszerűen törlik az agyukból.

Mindenesetre szerintünk izgalmas álláslehetőség, érdemes megpróbálni. Sőt, ha már ilyen gyakran cserélődnek, kipróbálhatná minden tatabányai polgár egy félévre. Jobban megértené a városvezetés működési technológiáit, és még az is lehet, hogy kevésbé lenne elégedetlen a döntésekkel, beruházásokkal kapcsolatban. Aki pedig teljesen elégedett, annak a polgárnak maga lenne a Kánaán.

Egyszóval, ha a hétvégén például a 30 milliós Tatabánya Söre projekt végtermékét kortyolgatja, döntse el, hogy beadja-e önéletrajzát a hivatalba.

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4014051832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása