Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SPORTOT ŰZÖTT A LOPÁSBÓL: Három hónap alatt háromszor állt a bíróság előtt Tatabányán

betoro_1.jpg

A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség három hónap alatt háromszor állította bíróság elé azt a többszörös visszaesőnek minősülő elkövetőt, aki 2018. február 11-ei  szabadulását követően három alkalommal, így 2018. február 27-én, április 09-én, végül április 29-én követett el lopásokat.

Az ügyészség indítványa alapján a vádlottat a Tatabányai Járásbíróság előbb 2 év 6 hónap börtönbüntetésre, majd 1 év börtönbüntetésre ítélte. Az ítéletekkel szemben a vádlott enyhítésért jelentett be fellebbezést.

Ezt követően a férfi  2018. április 29. napjáról 30. napjára virradóan Oroszlányban egy italkimérő bejárati ajtaját rúgta be, majd onnan 2.000 Ft váltópénzt, és 15.000 Ft értékű szeszes italt  tulajdonított el, az italokat értékesítette.

A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség indítványa alapján az elkövetőt a Tatabányai Járásbíróság előbb előzetes letartóztatásba helyezte, majd a 2018. május 30. napján tartott tárgyaláson 1 év 4 hó börtönbüntetésre, 2 év közügyek gyakorlásától eltiltásra, valamint a  bűncselekmény során szerzett vagyon elkobzására ítélte. Az ítélettel szemben a vádlott fellebbezést jelentett be, így az nem jogerős.

Az elsőfokú bíróság az ügyészi indítványnak helyt adva a vádlott előzetes letartóztatását fenntartotta a másodfokú eljárás befejezéséig.

(ügyészség)

 A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4014016528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása