Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

BŐVÜL HAMAROSAN SÁRBEREKBEN GÁBOR HENTES: 2 millióért vesz telket az önkormányzattól

gaborhentes-hu.jpg

E heti ülésén tárgyalta önkormányzatunk illetékes bizottsága, hogy engedélyezze részére a bővülést, vagyis a telekvásárlást közösségünktől.

A történet még tavaly nyárra nyúlik vissza, amikor Gábor Hentesék a bővítés igényével keresték meg az önkormányzatot. Akkor a bizottság felkérésére a főépítész átvizsgálta a benyújtott kérelmet és módosíttatta azt.

Ahogy látható, az eredeti elképzelés jelentősen lecsökkentette volna az iskola melletti gyalogossávot, az ún. közparkzónát mintegy használhatatlanná téve.

Az egész, szóbanforgó területet, egyébként már 2010-ben jogilag eladhatóvá nyilvánította az önkormányzat, nyilván készültek erre. Nem leszünk meglepve, ha apró darabokban fogják az üzlet-tulajdonosok felvásárolni.

Gyakorlatilag némi cserével és vásárlással a telek nagysága 218 m2-rel fog nőni, mindezt közel 2 millió + ÁFA értéken fogják lebonyolítani.

gaborhentes-ujvazrajz.jpg

gaborhentes-regivazrajz.jpg

címlap: cég oldala

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2114017610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása