Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

NEM LACAFACÁZTAK TATABÁNYÁN! Két nap alatt bíróság elé vitték, aki a pizzafutár autóját elkötötte

auto-rekettyesben-police-hu.jpg

Már le is zárta a nyomozást a Tatabányai Rendőrkapitányság.

Mint ismeretes, Bécsből érkezett Tatabányára S. János szerdán, Budapesten át Szekszárdra akart eljutni, így megkérdezett egy pizzafutárt, elvinné-e őt egy darabon. Mikor a férfi nemmel válaszolt, S. János megvárta amíg a sértett kiszáll az autójából és bemegy az egyik házba. Ezután beszállt a gépkocsiba és elhajtott vele. Bejárta vele a várost, majd végül egy zsákutcában állt meg. Magához vette az autóban talált készpénzt és a sértett iratait, majd gyalogosan távozott, a járművet pedig az utcában hagyta.

kormanykerek-buncselekmeny-police-hu.jpg

Nem jutott azonban messzire, a tatabányai járőrök három órán belül elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Az 55 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán elmondta a nyomozóknak, hogy nem akarta ellopni az autót, csak úgy gondolta, azzal gyorsabban eléri úti célját, mint vonattal.

S. János ellen a rendőrség lopás vétség és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A nyomozók S. Jánost őrizetbe vették és 2018. május 18-án bíróság elé állították.

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2413983680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása