Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MA TÁRGYALÁS, HOLNAP ÍTÉLET SZÜLETHET a hajléktalanok brutális meggyilkolásával vádolt tinédzser ügyében

 vademeles_kemma_hu_1_1.jpg

Ma és holnap elvileg befejeződik  az elmúlt évek egyik legmegdöbbentőbb gyilkossági ügyének tárgyalása. A két emberrel végző, a bűncselekmények idején mindössze 15 éves M. Apollót jövő pénteken ítélheti el a bíróság.

Országos döbbenetet váltott ki, hogy egy 15 éves tinédzser hogyan lehet képes olyan elképesztő brutalitásra, mint M. Apolló.A srác tavaly április 30-án hazafelé tartott, az általános iskolás fiú első áldozata B. Tamás, becenevén Tányér volt. Korábban egy alkalmi munka közben vesztek össze, a fiú ezt akarta kitárgyalni Tányérral, de utóbbi elküldte. Erre ököllel kezdte ütni-verni a 42 éves férfit, majd amikor az a földre került, rugdosta. Az arcát péppé verte, de a belső szervei is súlyosan sérültek. Aztán hazaindult, de anyja miatt inkább a lépcsőházban üldögélt. Még nem telt el két óra az első gyilkosság óta, amikor újra elindult, és egy presszó kerthelyiségében alvó hajléktalanra, F. Bélára támadt. Először a sértett ütött, hogy aztán őt is agyonverje a fiú. Apolló a magatehetetlen férfiről lehúzta cipőit, azokat magával vitte, a lakásukhoz tartozó lépcsőházban kicserélte a saját cipőjére, bement a lakásba, ahol - mintha mi sem történt volna - evett, tévét nézett, majd lefeküdt aludni.

A fiú pere a Tatabányai Törvényszéken zajlik, ma az iratok ismertetése, esetleg a perbeszédek elhangzása, pénteken ítélet várható.

(bors)

 

Fotó: kemma.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7313965650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása