Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HALÁLOS BALESET TATABÁNYÁN: Egymásba rohant két autó a Tarjáni úti kereszteződésnél!

eltiltas.jpg

Összeütközött két autó. Két embert a tűzoltók szabadítottak ki az egyik járműből.

Egymásba rohant egy személygépkocsi és egy trélert vontató kisbusz Tatabánya határában, az 1-es főút 51. kilométerénél, a Tarjáni úti kereszteződésnél. A személyautóba két ember beszorult. A műszaki mentést végző tatabányai hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki őket, egyikükön azonban már nem lehetett segíteni, a helyszínen életét vesztette. A másik sérültet kórházba vitték a mentők. A műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. Az egységek áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

(katasztrófavédelem)

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8113903992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása