Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ELKÉPESZTŐ SIKER! A tatabányai Kamocsai Bendegúzzal a soraiban EURÓPA-BAJNOKI EZÜSTÉRMESEK lettünk!

fallabda-magyarorszag-svajc.jpg

Hihetetlen magyar sikernek örülhettünk tegnap, szuper volt srácok!

Ezüstérmes a Magyar Fallabda Válogatott!

Álljon itt a helyszíni tudósítás:

A svájciak dolgát nem tudtuk ma eléggé megnehezíteni, megérdemelten győztek ellenünk 4-0-ra, de azt kell mondjam, hogy ez egy cseppet sem vesz el a csapat öröméből! Boldogok vagyunk és elképesztően örülünk ennek az eredménynek, hihetetlen számunkra ez az egész.

Ma én kezdtem a sort, de ez a meccs már túl soknak bizonyult fizikálisan. Próbáltam taktikusan lassítva játszani és a második szettől már éreztem mivel lehet megfogni a svájcit, de a szettek végére elfogytam teljesen. Két szett is 9 pontra ment el, sajnáltam nagyon, mert megingott volna mentálisan Steinmann, ha elhozok egy játszmát.

Balázs következett. Nem szívesen dícsérem az Ob előtt, de valami félelmetes, amit ez a gyerek művelt ezen a héten. A világranglista 18.ja ellen 90%-ban egyenrangú ellenfél volt, a játék néhány területén pedig jobb is volt nála. Győzött a rutin, de nincs messze tőle ez a szint sem már!

Sebők ellenfele is erősebb volt és miután elhozta az első szettet tőlünk már biztos volt kikaptunk, így az utolsó két meccs már két nyert szettre ment csak. Ezt a meccset 0/2-re vesztettük, de Hofit teljesen feltüzeltük a meccsére és olyan hangulatot csináltunk, amire a svájciak is rögtön becsatlakoztak. Jó hangulatú, látványos meccs lett belőle, de szettet végül itt sem tudtunk nyerni.

A csapat mint mondtam kicsattan az örömtől ezzel az eredménnyel csak elégedettek lehetünk és dolgozhatunk keményen egy egész éven át, hogy az első divíziós debütálásunkon méltó ellenfelük legyünk a többieknek.

Na az egy kemény menet lesz! És ha eddig fontolgattam is a visszavonulásomat, nincs az az Isten, hogy én ezt jövőre ne akarjam újra átélni!

Köszönjük a szurkolást Nektek fantasztikusak voltatok és rengeteg erőt adtatok az egész csapatnak! Hálásak vagyunk.

A csapat holnap 16:35-kor száll le Budapesten…

Mark Krajcsak beszámolója:

További tudósításokat olvashatsz a szövetség oldalán.

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5613894750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása