Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

VIGYÁZZON, DÉLUTÁN TÁMAD A VIHAR: 11 megyére adtak ki figyelmeztetést

jegeso_444.jpg

Viharra érdemes felkészülni az ország nagyobb részén – jelezte az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az első fokú figyelmeztetés Budapesten és Pest megyében, a teljes Nyugat- és Közép-Dunántúlon, valamint Tolna, Nógrád, Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megyében van életben.

Délelőtt és kora délután elsősorban a Dunántúlon, főleg a Dunántúl északi részén alakulhatnak ki zivatarok, a legerősebb széllökések meghaladhatják a 80 km/h-t. A zivatarokat helyenként jégeső is kísérheti, a jégszemek átmérője akár a 2 centit is meghaladhatja. Egy-egy erősebb cellából rövid idő alatt több mint 20 milliméter csapadék is hullhat.

A kialakult zivatarok később kelet felé helyeződnek át, a késő délutáni, esti órákban az ország középső részén, Pest és Jász-Nagykun-Szolnok megyékben, valamint az Északi-középhegységben lehet zivatarokra számítani.

Késő estére a viharnak mindenhol vége lesz, de kedden napközben a Tiszántúlon és a déli határ mentén újra zivatarok kialakulására lehet számítani.

(hvg)

Fotó 444.hu

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!



A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2713857236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása