Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Kutasd fel a foglalkozások titkait! Ma lesz a Szakmák Éjszakája Tatabányán

szakkepzesi.jpg

Szakmák Éjszakája 2018. április 13-án pénteken 18.00 órától a Tatabányai Szakképzési Centrum intézményeiben:

A „Szakmák Éjszakája pályaorientációs rendezvény, amelyet eltérően a hagyományos pályaválasztási eseményektől szabadidős, családi tevékenységként szervezik meg a szakképzést kínáló középiskolák, szakképzési centrumok.

A Szakmák Éjszakája jelmondata: „Próbáld ki, csináld meg, ismerd meg!” is jelzi, hogy a szakmakipróbálás és interaktív programok az elsődlegesek.

Minden program ingyenes. A Szakmák Éjszakáján a tevékenységeket 3 csoportba osztják:

próbáld ki: interaktív programok

csináld meg: szakma-kipróbálás

ismerd meg: bemutatók, előadások, üzemlátogatások

A Szakmák Éjszakájának célja a szakmák megismerése és kipróbálása, amely elengedhetetlen a helyes pályaválasztáshoz. Szintén újdonságot jelent, hogy nem csak a közvetlenül pályaválasztás előtt álló fiatalokat hívják, hanem az általános iskolásokat, a középiskolás korosztályt és a felnőtteket is.

Programokkal várnak minden érdeklődőt a Tatabányai Szakképzési Centrumhoz tartozó tatabányai, tatai, komáromi, esztergomi, oroszlányi és kisbéri szakgimnáziumokban és szakközépiskolákban.

 

Gyere és próbáld ki, csináld meg, ismerd meg!

Forrás és fotó: Facebook/Tatabányai Szakképzési Centrum

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2013832534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása