Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Bátor képviselőjelölt Bencsik János, hiszen a focival kampányol. Ja, hogy Tatabányán ez teljes csőd, ráadásul még 200 milliót tolnak a stadionba?

bencsik-reklamujsagkezdolap_1.jpg

Elképzeltük Bencsik úr arcát, amikor meglátta legújabb, a saját arcképével díszített reklámújságját.

Persze nem tudhatjuk, de miután a miniszterelnök focirőrülete nem ismer határokat, leszólhattak: János, kell a foci a kampányban, ha tetszik neked, ha nem. Nem lehet könnyű helyzetben, mert a magyar focival kampányolni mostanában, olyan mint rossz bohócként fellépni egy üres cirkuszban.

De úgyis a Főnök dönt, és egy képviselőnek szinte semmi mozgástere nincs, főleg most.

Sokat nem érdemes a tényekhez tenni, talán kezdjük három eredménnyel:

Magyarország-Andorra 0-1

Magyarország-Luxemburg 1-2

Magyarország-Kazahsztán 2-3

Mindezt 1 éven belül produkálták a falábúak.

Ha ehhez még hozzátesszük helyi sajátosságként, hogy Tatabányán felszámolták a nagy múltú focicsapatot, azaz nemhogy a Real Madrid ellen nem fogunk már játszani, hanem senki ellen nem rúgjuk a bőrt soha többé.  Mindezt úgy, hogy a város vezetői asszisztáltak egy olasz szélhámos ámokfutásához, ráadásul semmilyen felelőst nem kerestek és úgy tűnik, nem is fognak.

Azt csak itt, a végén jegyezzük meg, hogy a fentiek nem különösebben zavarják a városvezetést, ugyanis az adófizetők pénzéből közel 200 millió forintot adtak a stadion felújítása címén egy Várpalotai cégnek, akit stílszerűen “Polip 2001” Kft.-nek hívnak.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4313816452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása