Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Lehet, hogy aszfaltszörnyet találtak Tatabányán? 10 milliót kapott még, a Záray pihenőparknál épülő beruházás?

zaraypark-tb_20180315_01.jpg

Aprópénznek tűnhet ez a 10 millió forint, a röpködő milliárdok árnyékában.

Érdekes közbeszerzésre bukkantunk, azon a Záray parkbeli játszótér helyén épülő beruházásnál, amiről nemrég írtunk.

Az itt épülő, rendelő és védőnői szolgálat kivitelezése során a több, mint 100 millióért elnyert projektben benne szerepel, hogy a kivitelező az épülő orvosi rendelőkhöz szükséges “Út csatlakozások, járdák, parkolók megépítését” is elvégzi.

Ez végülis tök normális, főleg, hogy a kiírásnak része volt.

zaraypark-tb_20180315_02.jpg

zaraypark-tb_20180315_03.jpg

Aztán nem tudni miért, de nemrég adtak tájékoztatást, hogy 10 milliónál kicsivel többért, ugyanarra a helyre, ugyanezen elnevezéssel szintén egy ilyen munkára hirdettek győztest.

Lehet, hogy van valami nagyon titkos adat, netalán egy aszfalt szörnyet találtak és meg kell vele küzdeni, de ugyanarra a helyre (értsd helyrajzi számra), ugyanazt a munkát meghirdetni, meglehetősen kellemetlen kérdéseket vet fel.

Megkerestük az önkormányzat felelős kapcsolattartóját, mi a magyarázata a fenti kiírásnak, mihelyt választ kapunk, frissítjük cikkünket.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6013748020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása