Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Közéleti magazinra kapott lóvét a Tatabányai tévé: reméljük, többet foglalkoznak majd a város igazi problémáival

tktv1.jpg

A médiatanács a mecenatúraprogramban összesen 144,2 millió forintot ítélt oda legutóbbi ülésén 29 közéleti, kulturális magazinműsor és hírműsor készítésére - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) csütörtökön az MTI-vel.

A közleményben azt írták, a közéleti magazin kategóriában a Tatabányai és a Hajdúnánási Televízió, a Putnoki Városi Televízió, a Csongrád Tv, a bükkábrányi Eleven Televízió, a mohácsi Csele TV, valamint a csepregi Trió-TV-Dunántúl pályázott eredményesen.

A hírműsor kategóriában a Gyöngyösi és az Ózdi Városi Televízió, a Nyíregyházi és a Bajai Televízió, a Makói Városi TV, a Gyula és a Győr+ Televízió, a Kanizsa TV, a kiskunhalasi Halas TV, a kaposvári Kapos Televízió és a pécsi Pannon Televízió nyert támogatást.

Kulturális magazinműsorok gyártására a Kecskeméti Televízió, a Pápa Városi Televízió, a Makói Városi TV, a Veszprém, az Érd és a Somogy TV, a dunaújvárosi D+ TV, a fővárosi Hegyvidék Televízió, a Bonum TV, a százhalombattai Halom Televízió, valamint a szekszárdi Tolnatáj Televízió kapott támogatást.

A tanács 440 ezer forintos bírságot szabott ki a Story5-t, a 4-es csatornát és a Galaxy TV-t üzemeltető médiaszolgáltatóra, mert a tavalyi utolsó negyedévben tizenegy alkalommal tett közzé a környező műsorszámokhoz képest hangosabb reklámblokkot.

A Tiszavasvári Városi Televízió szolgáltatója tízezer forint bírságot kapott egy decemberi hatósági ellenőrzés alapján, mert a televízió kevesebb közszolgálati, helyi közélettel foglalkozó, a mindennapi életet segítő műsort tett közzé a szerződésében vállaltakhoz és a jogszabályban előírtakhoz képest.

(mti)

 

Fotó: youtube.com

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1613743374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása