Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Most akkor menjenek nyugodtan a tatabányaiak Bécsbe Húsvétra? Összezavarodott a kormánypropaganda, vagy pénzért bármit írunk?

terrorsita.jpg

Teljesen meg vagyok rettenve, mennyire nincsen összehangolva a kormányzati kommunikáció.  Mert ahhoz képest, hogy Lázár János őminisztersége pár napja még Bécsből köpködte az osztrákokat, csak a mi fejünkre érkezett a nyál, a kormány által vezérelt Kisalföld bécsi húsvéti vásárokra invitálja a nagyérdeműt. Most akkor, hogy is van ez, Vajna bácsi rossz cikket diktált?  Én azt hittem, hogy Lázár videója után törvényt hoznak, amiben megtiltják, hogy a magyarok Bécsbe menjenek, erre fel, épp ellenkezőleg, oda invitálják őket. Teljesen összezavarják a tisztességes magyar embereket.

Mégsem félnek attól, hogy ha kiutazik a magyar majd térdig fog gázolni a bécsi utcákon a szemétben? Nem félnek, hogy a nagyméretű csokinyulakból németül ordító muszlim fegyveresek ugranak ki, hogy a vásárra kilátogatók fejét levágják? Mégsem félnek attól, amivel riogattak, hogy Bécsben szinte divat a késelés? Vagy a migráns hordáktól, akik addig nem engedik vissza az embereket, míg meg nem tanulnak arabul?

Érdekes. De az is lehet, hogy azért reklámozzák a  bécsi húsvéti vásárokat, mert tudják, hogy ez lesz utolsó, amikor még kimehet a nép. Jövőre már az osztrákok menekülnek át hozzánk.

 

Fotó: 24.hu

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!



A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7313740498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása