Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Bent jártunk a Szent Borbála sürgősségin, nagyon jó tapasztalatokkal távoztunk!

szentborbala-korhaz-tb-24-hu.jpg

Mostanában több pozitív visszajelzést kaptunk a Szent Borbála Kórház sürgősségi osztályával kapcsolatosan.

Tegnap személyesen is volt “szerencsém”, a feleségemmel együtt kipróbálni, milyen is a kórház sürgősségi osztálya.

Délután kézsérülést szenvedtem, ezért nagyon komolyan vérzett a kezem. A sérüléskor szerencsére volt a közelembe egy doki barátom, akinek a tanácsára, egy papírzsebkendővel gyorsan elszorítottam az ujjam, majd bevitt a feleségem a sürgősségi osztályra, ahol rögtön a betegfelvételi ablaknál egy kedves hölgy fogadott és felvette az adataimat.

Voltak már jó néhányan a várakozó szekcióban, kb 80-90%-os volt a telítettség, plusz néhányan kint is.

Az adatfelvétel után aránylag gyorsan bekerültem a sebészeti ellátóba, ahol a nővér és az orvos is roppant kedvesen és gyorsan elláttak. Átküldtek a röntgenre, tekintve, hogy nem tudni volt-e törés, ahová pár perc várakozás után be is hívtak, és megröntgeneztek. Kábé negyedóra múlva visszakerültem az orvoshoz, ahol közben, mint később kiderült, a nővérek is műszakot váltottak.

A lelet kiértékelése után kiküldtek a folyosóra, sajnos kiderült, hogy törésem is volt. Hál’ istennek 10-15 perc múlva szólítottak a gipszelőbe, ahol szintén nagyon emberséges módon bántak velem, a gipszelést végző szakember sok hasznos tanáccsal is ellátott, még arra is ügyelt, hogy az ujjamra kerülő fémrögzítő szélét is levágja, hogy ne sértse föl a kezem. Az egész procedúra nagyjából másfél óráig tartott.

Nagyon elégedett voltam a sürgősségi dolgozóinak a gyors, szakszerű ellátásért.

Riszpekt!

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1113741096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása