Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Állami kitüntetés a Szent Borbála Kórház szülészetének, a gazdasági igazgatónak és Dr. Pintér Katalin Margitnak, a dózsakerti gyermekorvosi rendelő háziorvosának

szentborbala-korhaz-tb-24-hu.jpg

Tatabányai gyermekorvos és gazdasági vezető is elismerést vehetett át a nemzeti ünnep alkalmából.

Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár Batthyány-Strattmann László-díjakat, Pro Sanitate-díjakat és Miniszteri Elismerő Okleveleket adott át  a Pesti Vigadóban.

Az egészségügyi ellátás érdekében végzett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként Pro Sanitate díjban részesült Dr. Pintér Katalin Margit, a dózsakerti Gyermekorvosi Rendelő házi gyermekorvosa, valamint Dr. Szakál Ignác Imre, a Komáromi Selye János Kórház orvos-igazgatója,

Az egészségügy területén végzett eredményes, példamutató tevékenysége elismeréseként két Miniszteri Elismerő Oklevél is Tatabányára, a Szent Borbála kórházba került. Hoffmann Zoltánné, a kórház gazdasági igazgatója, valamint az intézmény szülészet-nőgyógyászat osztálya érdemelte ki az elismerést.

(mti)

Címlap: 24.hu

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7713740346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása